Home » Prices

Portretfotografie

Als je een fijne familie shoot wil of een mooie portretserie voor jezelf, dan ben je aan het goede adres. In principe werk ik met pakketten, maar mocht je specifieke wensen hebben, of als ondernemer iets willen, schroom dan niet om contact op te nemen, we komen er vast uit!

Een uur fotograferen – €149 – Voor deze prijs krijg je een uur lang al mijn aandacht en maak ik een serie prachtige foto’s van jou en/of je gezin. Voor deze prijs krijg je een online galerij waar je zelf de mooiste foto’s uit mag kiezen. In dit pakket zitten 3 foto’s op groot digitaal formaat inbegrepen. Wil je extra foto’s bijbestellen dan is dat uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Anderhalf uur fotograferen – €199 – Heel fijn voor een heerlijke serie van je familie, een ‘korte’ newborn-lifestyle sessie of een uitgebreidere serie van jezelf. Voor deze prijs krijg je een online galerij waar je zelf de mooiste foto’s uit mag kiezen. In dit pakket zitten 5 foto’s op groot digitaal formaat inbegrepen. Wil je extra foto’s bijbestellen dan is dat uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Twee uur fotograferen – €249 – Voor de mooiste series neem ik alle tijd voor jou of jullie. Het voelt wellicht bijna als verwennerij, maar de foto’s achteraf laten je dan ook zeker zien waarom dit het meer dan waard is. Voor deze prijs krijg je een online galerij waar je zelf de mooiste foto’s uit mag kiezen, maar ook een klein mini-album zodat de foto’s niet alleen op je computer blijven staan. In dit pakket zitten tevens 8 foto’s op groot digitaal formaat inbegrepen. Wil je dan nog extra foto’s bijbestellen dan is dat uiteraard mogelijk tegen meerprijs.

Extra opties/mogelijkheden
Het bijbestellen van een minialbum (of een uitgebreider album bij een langere shoot) is absoluut mogelijk. Dit zorgt er voor dat je foto’s niet alleen op je computer staan, maar juist ook in een prachtig klein of groot album in de kast. Een monument van een fijne tijd en daarmee een heerlijke blijvende herinnering.

Prijzen voor een album erbij beginnen vanaf €30

Het bijbestellen van extra foto’s is ook mogelijk. Deze kosten €8 per stuk.

Bruidsfotografie

Ik hou er van om jullie bruiloft in al haar schoonheid en details vast te leggen. Het is jullie bruiloft en omdat jullie verhaal heel erg belangrijk is wil ik graag eerst met jullie afspreken om er alles over te vertellen. 

Het mooiste is om jullie dag helemaal vast te leggen, van het moment dat de jurk aangaat (of het pak) tot het moment dat je ‘s avonds het feest weer verlaat. Laat mij de vlieg op de muur zijn om al die kleine en grote momenten te vangen die jullie dag zo bijzonder maken. Juist door ze allemaal vast te leggen kunnen jullie er nog jaren van nagenieten.

Om een idee te geven van de prijs en wat je kan verwachten is dit een indicatie. Voor een exacte prijs voor jullie bruiloft, schroom niet om contact op te nemen. 

Voor 8 uur fotografie vraag ik €1995.

Dit is inclusief mijn reiskosten in Nederland, een klein album van de bruidsshoot, alle nabewerkte foto’s op een persoonlijke USB stick binnen zes weken na de bruiloft en de eerste serie nabewerkte foto’s al op de dag zelf. Zo kun je gelijk een mooie foto delen op je social media kanalen van jullie bijzondere moment en hoef je dat dus niet te doen met een telefoonkiekje van je tante.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden en opties, zoals het bijbestellen van een groot album van jullie trouwen. Prijzen daarvoor beginnen bij €350